ODRŽANA 6. IZBORNA GODIŠNJA SKUPŠTINA

Kreirano Subota, 28 Veljača 2015 Napisao/la Darko Milinković

 

6. Izborna Skupština Udruge pčelara „Nektar“ Konjščina održala se 27.02.2015. (petak)

Na skupštini bili su nazočni i pozvani gosti:

Tajnik Hrvatskog pčelarskog saveza Tomislav Gerić,

Načelnik općine Konjščina Mirko Krznar,

Načelnik općine Hraščina Branko Tukač, te Predstavnici susjedih UP, Klanjec, UPKrapina, UP Pregrada UP Pčelinjak iz Zagreba, UP Turopolje, UP Sveti IvanZelina,PU Vraždin.

 

Na Skupštini se biralo novo rukovodstvo koje će Udrugu voditi sljedeće četiri godine.

 

Za predsjednika je ponovno izabran Darko Milinković

Tajnika Zdravko Crneković, te pet članova Upravnog odbora: Nenad Martinjak, Željko Hubak, Darko Antonina, Ivan Kožić i Zoran Žugec

 

Tajnik Hrvatskog pčelarskog saveza je informirao pčelare o novom načinu potpora u pčelarstvu, te o daljnjim aktivnostima koje će provoditi krovna organizacija za pčelarstvo. Načelnik općine Konjščine je iznio da će i dalje potpomagati financijski Udrugu te je dao veliku potporu u radu iste kao jedna od najaktivnijih Udruga..

 

Nakon pročitanih svih izvješća , ista su jednoglasno prihvaćena. Na skupštini se usvojio novi Statut prema novom zakonu o Udrugama koji je na snazi od 01.10. prošle godine a rok izrade je do 31.09. ove godine.

Tijekom Skupštine bilo je raznih rasprava te se na kraju usvojio plan rada i financijski plan koji je vrlo opsežan te će se za izvršenje osigurati dovoljno financijskih sredstava.

 

 

skupstina15_1.jpgskupstina15_7.jpgskupstina15_4.jpgskupstina15_5.jpgskupstina15_9.jpgskupstina15_10.jpgskupstina15_6.jpgskupstina15_8.jpgskupstina15_3.jpgskupstina15_2.jpg

Copyright 2013. "Nektar" Konjščina - web by Brle